Predsjednik Jedinstva imao saobraćajnu nesreću kod stadiona

Srećom, bez većih posljedica

Predsjednik Jedinstva imao saobraćajnu nesreću kod stadiona

Predsjednik federalnog prvoligaša Jedinstva Aldin Kulenović doživio je danas saobraćajnu nesreću.

Nesreća se dogodila u poslijepodnevnim satima nekoliko metara od samog stadiona, a od siline udara automobil VW Golf 5, kojim je upravljao Kulenović, odbačen je 40 metara.

Pri udesu Kulenović je ispao iz automobila i na kraju je, srećom, prošao bez težih povreda.

"Do nesreće je došlo kada se vojni transporter zabio direktno u automobil kojim sam upravljao. Sreća u nesreći je da sam ispao iz automobila, isječen sam, osjećam bolove, ali kako je moglo biti, dobro je...", kaže nam Kulenović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Kulenović je za novog predsjednika tima iz Bihaća izabran u februaru koji je na toj poziciji naslijedio Ismeta Hadžimuratovića.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi