12

Komentari (12)

seibeg
I kažu Zrinjski u velikom nizu bez poraza na Veležovom stadionu pa mora biti kada imaju ovakvo suđenje čitavu sezonu a kada dođu utakmice pretkola lige Uefa tim koji dobiju razmontira ih i gube uz pošteno suđenje sudaca Uefe a ne ovih naših koji i nesmiju suditi pošteno kada je domaćin Zrinjski.
seibeg
Zrinjski - Radnik kriminalno suđenje, Radniku oteta pobjeda, ovog kažu najboljeg sudiju-za mene najgoreg treba doživotno suspendovati, strašno šta se radi u korist Zrinjskog poklon penal i poništeni gol, da su igrači Zrinjskog još koji puta se bacili i valjali po terenu bilo bih još penala ali ima pravde na drugi način.
AmarHZ
na Grbavici po meni: 1. crveni nije trebo 2.crveni. trebo je al daj kad dadneš 1 crveni valjda drugom progledaš kroz prste
AmarHZ
Baka ovo gleda i nije skonto
starmac
Treba ga zovnut u emisiju sa BAKOM pa da mu objasni.
AmarHZ
zahahahahahaha
GAziJAA___
Samo pogledati start Sabanadzovica nad Atajicem, te Shortya nad Welbeckom, i oba starta Bibera...pametnom dosta.
dobojan90
I ja kad onda napisem da nece vrana vrani oci izvadit kazu da serem :-) pa hajd nek serem sta bi, svaka cast na komentaru!
VelaHavle
Bjelica je covjek od zadataka... amarovog
dobojan90
NECE VRANA VRANI OCI ISKOPAT!!!
AmaRam4
ne seri u pravu je cojk sve
dobojan90
Ma sta je u pravu Biberu dao zuti i prvi naredni start daje drugi zuti a start nije ni za zuti a kamo ki crveni al hajd serem ja nema veze! Dvije utakmice protiv zelje daju nam tri crvena i penal sve je to ok ;-)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.