Predsjednik potvrdio: Razgovarali smo s Jovićevim menadžerom, ali onda se pojavila druga opcija

Mladi napadač je i dalje predmetom transfer špekulacija

Predsjednik potvrdio: Razgovarali smo s Jovićevim menadžerom, ali onda se pojavila druga opcija

Prva sezona Luke Jovića u Real Madridu je apsolutno bila za zaborav, zbog čega su se odavno pojavile špekulacije da bi on jako brzo mogao napustiti Santiago Bernabeu.

Jedan od klubova sa kojima se Jović povezivao je bio i Napoli. Međutim, transfer se nije desio, a Napoli je doveo mladog Victora Osimhena iz Lillea.

Ipak, predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis je priznao da je Jović bio na listi "meta" kluba, prije nego što je osiguran transfer mladog Nigerijca. Također, poručio je da je na kraju Napoli odbio priliku da dovede Jovića.

"Sastali smo se sa Ramadanijem (Jovićev menadžer) i mogli smo postići dogovor sa njim, ili sa Zenitovim Sardarom Azmounom", izjavio je De Laurentiis za Corriere dello Sport, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Međutim, opcija za Osimhena je postala konkretnija i krenuli smo po njega".

Iako od transfera u Napoli nije bilo ništa, Jović ostaje predmetom špekulacija...napo

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi