Predsjednik Radničkog riješio sve dileme oko Nermina Haskića!

Bh. napadač nije u pogonu

Predsjednik Radničkog riješio sve dileme oko Nermina Haskića!

A. Čaušević

Nermin Haskić, najbolji strijelac srbijanske Super lige u prošloj takmičarskoj godini, u ovoj sezoni još uvijek nije upisao nastup za Radnički.

Haskić je propustio evropski dvomeč protiv Flore, a već se počelo špekulisati kako je bh. napadač zapravo prodat.

Međutim, predsjednik Radničkog Ivica Tančev je odlučio stati u kraj glasinama te je razriješio sve dileme oko Haskića.

Tančev je kazao kako Haskić nije prodat već da je povrijeđen te da bi trebao biti spreman za drugo kolo nove sezone.

"Nije tačno da je Haskić prodat i da zbog toga nije u ekipi, već je povrijđen. Brzom oporavku se nadam, već za meč za Crvenom zvezdom u drugom kolu, rekao je Tončev u izjavi za Sportski Žurnal.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Posljednjih dana iranski mediji su počeli špekulisati oko mogućem prelaska Haskića u jedan od najboljih tamošnjih klubova, Perseopolis, ali ako je vjerovati Tančevu od toga neće biti ništa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi