Predstavljanje Ćorića na Twitteru Rome kakvo još nikad niste vidjeli

Za sve je 'kriv' Football Manager

Predstavljanje Ćorića na Twitteru Rome kakvo još nikad niste vidjeli

Na zvaničnom Twitter profilu Rome rade prave šaljivđije, a u to smo se uvjerili već nekoliko puta. 

Ipak, čini se kako su administratori ovog profila vrhunac inspiracije doživjeli nakon što je hrvatski fudbaler Ante Ćorić potpisao za njihov klub. Oni su kroz jednu veoma zanimljivu objavu koja sadrži četiri fotografije objasnili kako je ustvari došlo do transfera.

Prva fotogrtafija pokazuje njihovog sportskog direktora Monchija u društvu predsjednik Jamesa Pallotte kako gleda u svoj mobitel. Sljedeća nas vodi do popularne igrice Football Manager. Dobro je poznato da se radi o najboljoj menadžerskoj simulaciji ikada napravljenoj koja nudi veoma realne ocjene za većinu igrača svijeta. Upravo na to su htjeli aludirati u Romi - Monchi je vidio na Football Manageru ocjene Ćorića i odlučio ga je angažovati.

Dobra šala, nema šta...

Inače, dodajmo da je Roma Ćorića Dinamu platila oko sedam miliona eura, uz mogućnost dodatnog miliona kroz bonuse, a vezni fudbaler je potpisao ugovor do 2023. godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi