Prelijepe scene u Banovićima: Nogometaš Budućnosti uz pomoć saigrača zaručio djevojku

Njegova izabranica je pristala

Prelijepe scene u Banovićima: Nogometaš Budućnosti uz pomoć saigrača zaručio djevojku

E. Oštraković

Jučer je odigrana utakmica posljednjeg 15. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine između Budućnosti i Bratstva, a domaća ekipa je ostvarila pobjedu od 2:1.

Budućnost je već nakon petnaest minuta igre imala prednost od 2:0, te se već tada vidjelo da će gosti teško doći do bodova na ovoj utakmici.

U 12. minuti Avdić je pogodio za 1:0, a samo dvije minute kasnije Trumić je povisio vodstvo Budućnosti na 2:0.

U drugom poluvremenu Gračanlije su uspjele smanjiti zaostatak, ali već je bilo poprilično kasno. Igrača se 80. minuta, a strijelac je bio Ljuca.

Ipak, glavna tema jeste ono što se desilo na poluvremenu ove utakmice, a zaista viđene su prelijepe scene na terenu.

Naime, nogometaš Budućnosti iz Banovića, Asim Muratović zaručio je svoju djevojku Eminu, a objavljen je i video prosidbe.

Naravno, Emina je pristala, a svi prisutni su gromoglasnim aplauzom pozdravili Asimovu hrabrost, te im na svoj način čestitali zaruke.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Redakcija SportSport.ba također čestita nogometašu Budućnosti iz Banovića, kao i njegovoj ljepšoj polovici.

Tako su osim pobjede za kraj polusezone u Banovićima viđene jako lijepe scene na poluvremenu utakmice protiv Bratstva iz Gračanice.

Promo

Top Komentari

FahroKonjHodzic
e jesi naso gdjes se zenit u blatu travnjaka
1 2
Cula zaba da se konji potkivaju pa i ona digla nogu, ovo pomodarstvo da momak prosi curu na ocigled velikog broja prisutni na sportskim terenima, krenulo je iz Amerike, da bi to prihvatila i Evropa, pa eto stiglo je fo Banovica.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti