36

Komentari (36)

chj8
Čast svima, ali Golubović je zaslužio da bude najbolji golman. Mana mu je izgleda što je iz Tuzlanskog kluba. Najbolji igrač lige je po meni Hiros. Momak je mašina. Peljto je definitivno najbolji sudac. Pozdrav svima.
FullNogo
2 igraca iz 9-eto planirane ekipe, nijedan igrač iz Širokog koji igra sasvim pristojnu sezonu sa rosterom kojim imamo. Mogli su tu biti npr. Zvone Begić ili Mato Stanić koji su odlični vezni igraci. To je još jedan prikaz koliko nas poštuje bh javnost po ovim glasovima. Ali mi smo tu i uvijek ćemo biti da svakom mrsimo račune #samosiroki
Milos1312
Brate igraci i treneri birali najboljih 11
FullNogo
Ma znam, zato sam napisao javnost u smislu kao igrači i treneri. Meni je očajno da Stojan Vranjes koji igra špica bude stavljen na zadnjeg veznog...
ČESTITKE FEĐI DUDICU ZA NAJBOLJEG TRENERA LIGE. POTOUNO ZASLUŽENO. AKO BOGDA IDUCE GODINE SA VELEŽOM U BORBI ZA PRVAKA.
Chico
Cuj Peljto najbolji sudija, Gigovic, Grbic, Mujic, Bilbija i Bandic sudili duplo vise utakmica od njeg. Plus Peljti dali negativnu ocjenu nakon sto je Borac dozivio jedini poraz ovog proljeca 3-0 od Veleza, i vise nikako nije sudio. I to je jedini sudija s negativnom ocjenom. Znamo da je najbolji, al zanimljiv je ovaj Vicko Dodikov. Misli da su svi glupi kao u njegovim Laktasima.
Petraaa
Kad se sjetim Peljtina penala tuzla siti velež prije 2 kola, uf.. Grohotom se smijem..
7titula
Penal čist kao suza.
BeastSaaa
Strucnjak, sto ne spominjes penal za Velez protiv Slobode?!
mido1921
Najbolji klub Olimpik. A ovaj sindikat niti jednom nije osudio neregularnost prvenstva jer vjerovatno dobije neku crkavicu od saveza.
rame
Ma! Koji bola Zakaric ? Peljto daleko ispred ostalih i to u regionu.
user1583752673
Pokrali ste Vicu za najboljeg igraca definitivno!
_admirr.x
Golubovic vise pokazao.
*p!p!t@*
Dobro ste se havizali da stavite i najboljeg trenera u naslov, bezbeli vam je neko ****o sve po spisku...
green_dragon
Zaboravili ste MVP najkorisniji sportski radnik u protekloj sezoni ZORAN GRBIC....najzasluzniji sto su GENOCIDASI postali VICOSAMPIONI
Uranija
Slažem se sa tobom ali samo bez tog “genocidaši”
Nije.bitno
Koji debilizam takvu titulu momcima dati koji se malte ne nisu ni rodili u to vrijeme
Ajax11
Peljtu slali u grcku da sudi, a vamo su morali samo Vicini da sude kada se zakuhalo prvenstvo
General
Peljto je nas najbolji sudija svih vremena BiH voljeli ga ili ne.Valja biti to sto jeste pored svih vjetrenjaca. Jedina svijetla tacka naseg fudbala.
Belmin075
Najbolji golman lige je trebao biti Adnan Golubović
Vedox
Dupovac umjesto Jakovljevica definitivno...
Lavillenie
@Sarbit2019 Najofirniji komentator lige hahahaha jos masta o ovogodisnjoj tituli
Sarbit2019
Reci nam koliko je igrao Celtic iz Irske glupko ?
rabodimis
Kakav podanicki mentalitet.. dodikov sestric najbolji igrac prvenstva, sudije, mafija, uhlje*i najvise pokazali.. Niti jedan fudbaler nije mogao bit vidjen pored tih ljudi, mozda Stojan da se izdvaja "hrabrim" udaranjem sa ledja u tunelu al neda dodik da se prica o tom, pa necu ni ja.. Svaka cast lopovima i kriminalcima, opet ste pobijedili, svaka cast i nasim tuziocima, sudovima, policiji i oni su dali ogroman doprinos, valjalo je okretat glavu toliko puta bez posljedica, a niko da im hvala kaze za to.. Hvala svima, nikad vam ovo zaboravit necemo..
Harcos
Almedin Dino Ziljkić! Zakara zasluženo najbolji igrač lige ali gdje je Ziljka? Najbolji asistent... Čestitam Zakara!
pjanke.sa
Hebo ti Zakara staru fasisticku!
Harcos
@pjanke.sa Krv ti ****m poganu cigansku! Fašista ti na mamin mezar piša lojavko ušljivi!
kibicer
Pjanke jesi ti samo utorkom ovako glup ili inače? Pitam za druga
Velez.Red
Zakaric jeste najbolji igrac. Al Peljto ne moze biti najbolji sudija kada nije zadnji 10 kola sudio. Hahhahahahha.
Chico
Cuj Peljto najbolji sudija, Gigovic, Grbic, Mujic, Bilbija i Bandic sudili duplo vise utwkmica od njeg. Plus Peljti dali negativnu ocjenu nakon sto je Borac dozivio jedini poraz ovog proljeca 3-0 od Veleza. I to je jedini sudija s negativnom ocjenom. Znamo da je najbolji, al zanimljiv je ovaj Vicko Dodikov. Misli da su svi glupi kao u njegovim Laktasima.
Chelsea05
Igraci biraju a oni znaju da je Peljto najbolji ne moze mu Vico nista.
Ende
Cuj peljto najbolji sudija... nije sudio od trenutka kad je borac prisao na -10 XD
ayd
jeste sudio ali ne Borcu.
Chelsea05
Sutra sudi finale ne mogu ocekivati pomoc od najboljeg sudije ?
Chico
Cuj Peljto najbolji sudija, Gigovic, Grbic, Mujic, Bilbija i Bandic sudili duplo vise utakmica od njeg. Plus Peljti dali negativnu ocjenu nakon sto je Borac dozivio jedini poraz ovog proljeca 3-0 od Veleza. I to je jedini sudija s negativnom ocjenom. Znamo da je najbolji, al zanimljiv je ovaj Vicko Dodikov. Misli da su svi glupi kao u njegovim Laktasima.
Chelsea05
Majstore birali su igraci ko su najbolji a oni znaju najbolje ko sudi posteno i ko je svakako najbolji, ne pita se Vico nista.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.