Nove optužbe za silovanje u Premier ligi - Zvijezda je u ozbiljnoj nevolji
Nevjerovatno je da su fudbaleri konstantno pod optužbama za silovanje, a posebno oni koji nastupaju u Engleskoj (Foto: EPA)

Ne zna se njegov identitet

Nove optužbe za silovanje u Premier ligi - Zvijezda je u ozbiljnoj nevolji

M. Šljivak

Novi veliki skandal potresa englesku Premier ligu. Neimenovana zvijezda Premiershipa optužena je za tri silovanja, a iako nije otkriven njegov identitet, navodno se radi o fudbaleru koji je igrao na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Nekoliko poznatih fudbalera proteklih se godina našlo u ogromnim problemima. Cristiano Ronaldo je optužen za silovanje, bilo je tu još nekoliko imena, a najpoznatiji je svakako Benjamin Mendy koji je na sudu optužen za seriju silovanja.

Još jedan fudbaler našao se u istoj nevolji. Engleski tabloid The Sun navodi da je zvijezda Premier lige optužena za tri silovanja.

Igrač, čije ime još nije objavljeno u javnosti, optužen je za seriju silovanja. Nema previše informacija o kojem fudbaleru je riječ, ali navodi se kako je nastupao na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Na teret ovom fudbaleru se stavljaju zlostavljanja koja su se desila u aprilu 2021. te februaru i junu prošle godine.

Također, navodi se da je njegov klub znao za optužnicu. Ipak, odlučili su da šute i nisu ga željeli suspendovati iz ekipe. Da su to učinili, vjerovatno bi se jako brzo saznalo o kome se radi.

Oglasi

Ime optuženog fudbalera sigurno će dosta brzo biti poznato javnosti i ovo je samo još jedan u nizu fudbalera koji su se našli u ovakvoj situaciji.

U prethodnih godinu i po najviše se pričalo o francuskom fudbaleru Benjaminu Mendyju. On je optužen po čak osam tačaka za silovanje, te za seksualni napad i pokušaj silovanja.

On je na kraju oslobođen optužbi za šest tačaka za silovanje i jednoj tački za napad jer nije bilo dokaza, a još je potrebno da se dokažu optužbe za preostale tačke optužbe.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Francuz je proveo više od četiri mjeseca u istražnom zatvoru, u periodu od augusta 2021. godine do početka ove godine.

Navodna krivična djela desila su se u periodu od 2018. do 2021. godine.

Top Komentari

Labile
Pa kako znate da je zvijezda ako je nepoznato ime? Mogao je biti 23 igrač neke bezveze reprezentacije na prvenstvu u Kataru što ga ne čini zvijezdom.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi