Hoće li Brexit oslabiti Premier ligu?

Premier ligi zbog Brexita prijeti egzodus igrača

7

Komentari (7)

Mele
Ko je gledao Romu sa Tottijem, Batistuttom, pa Montelom, Vucinicem itd, samo od Pjanketa i Dzeke poceli gledatiRomu, tako i Korea sa svojim igracem gleda Totenhem.
Baggio89
I nije neka liga.
NKZ1922
Jest eto zabarska liga nesto. Osim onih mafioza i kladionicara iz torina nemas spacne ekipe u komplet italiji. Da ne pricam o francuskoj i sl.
hangouts123
Najvise ce popusiti City i Chelsea,jer ostali veliki klubovi ne zavise bas iskljucivo od stranaca kao oni.Arsenal,Liverpool,United ce ciniti vrh lige barednih godina.Arsenal ima hrpu stranaca ali je svakog dana spreman da proizvede 3,4 izuzetna igraca.United s Rashfordom,Lingardom i ostalim.Liverpool s Arnoldom,Hendersonom,Chamberlainom itdd.Znaci ti su timovi mislili unaprijed.Nije Klop dzaba Arnolda cementirao u prvih 11!
Maximilian
Valjda je pošteno da navedete odakle je preuzet originalni tekst, a ne da stoji "jedan britanski list"!?
SakeArsenal
J***m ti politiku.sport je sport,nema veze sa politikom
kmukk231
Gluposti, ako se ovo desi ja prestajem pratiti ovu ligu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti