Oženjen, ali ne mari: Reprezentativac napravio dijete djevojci, pa joj mizerno platio da pobaci
Foto: Ilustracija (EPA & Pexels.com)

Fudbaler iz Premier lige Engleske

Oženjen, ali ne mari: Reprezentativac napravio dijete djevojci, pa joj mizerno platio da pobaci

Eldar Ganibegović

Nažalost, u savremenom svijetu institucija braka se sve manje cijeni, kao i mnoge druge životne vrijednosti. Sada se u jednoj ne baš lijepoj ljubavnoj priči našao jedan fudbaler iz engleske Premier lige.

Kako su nedavno prenijeli mediji u Velikoj Britaniji, u Engleskoj se dogodila velika ljubavna afera. U glavnoj ulozi bila je neimenovana zvijezda engleske Premier lige, no poznato je da se radi o reprezentativcu Engleske.

Tamošnji Daily Mail je prenio kako je jedan oženjen fudbaler prevario svoju suprugu s Instagram influensericom. Sve je počelo još 2019. godine.

Dojmila mu se na Instagramu

Instagram je prepun žena sumnjivog morala koje se nazivaju influensericama. (Ilustracija, Foto: Instagram)

Otočki mediji dalje pišu kako se dotična influenserica fudbaleru dojmila na Instagramu. Navodno ima preko 100.000 pratioca, no ni njeno ime nije otkriveno. Bez obzira na to, priča je itekako zanimljiva.

Fudbaleru su se dopale njene objave na Instagramu. Jasno, radi se o provokativnim fotografijama, te joj se javio u privatne poruke.

Tokom prvog susreta posjetili su striptiz klub Platinum Lace na londonskom Leicester Squareu, a potom su prespavali u hotelu u Mayfairu.

Oglasi

Pošto se radi o poznatom fudbaleru, bio je svjestan da će ga neko fotografisati. Zbog toga je nosio šešir i maskirao lice, kako ga niko ne bi mogao prepoznati.

Navodno je Instagram zvijezda dolazila i u njegov dom, kada mu žena i djeca nisu bili kod kuće. Sve se promijenilo 2021. godine.

Tada ga je influenserica nazvala i kazala kako nosi njegovo dijete. Dva mjeseca kasnije, fudbaler je sve riješio. Kako drugačije nego novcem, ali mizernom cifrom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"On je oženjen i ima djecu i očito se bojao kako će to utjecati na njegovu porodicu ako se sve to ikada sazna. Bio je pametan plaćajući joj jer ona nikada ne može otkriti njegovu ime", rekao je izvor engleskim medijima, te dodao:

"Ona je dobila 20.000 funti što ga neće povrijediti kad pomislite koliko ovi dečki zarađuju svake sedmice. Upoznavanje mladih žena na stvarima poput Instagrama i SnapChata uobičajeni je način za ove bogate mlade fudbalere."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi