Promjene u rasporedu određenih mečeva Premiershipa

Poznati novi termini

Promjene u rasporedu određenih mečeva Premiershipa

A. Čaušević

Došlo je do određenih promjena u rasporedu mečeva engleskog Premiershipa. 

Nakon što je zabilježen veliki broj slučajeva koronavirusa u Aston Villi meč tog tima protiv Tottenhama je pomjeren.

Tako će Tottenham u srijedu igrati protib Fulhama (21:15) , dok je meč Fulhama protiv Chelseja sa petka pomjeren na subotu za 18:30.

Fulham i Tottenham su svoj meč prvobitno trebali igrati 30. decembra ali je taj susret bio odgođen zbog pozitivnih slučajeva u Fulhamu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pomjeren je i meč Aston Ville koji će se igrati za vikend. Villa će protiv Evertona umjesto u subotu igrati u nedjelju od 13 sati.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi