7

Komentari (7)

Goran86
I opet corak na Evrobini
herrr_remi
Definitivno najjača liga na svijetu
axel42
Jeste najjača ali po mom mišljenju ovdje se nešto treba promjeniti. Pa nije normalno da iz jedne države imaš 9 predstavnika a iz neke druge nemaš nijednog. Koliko god se sumpatizerima engleske lige to svidjalo pa nema logike da jedan recimo Wast Ham ili nebitno sad ko kao četvrti igra ligu ŠAMPIONA a jedan ŠAMPION iz neke druge države recimo Rumunije, Bugarske pa haj et i iz BIH mora igrati kvalifikacije i nemože ih proći ni za 100 godina!
King_Kenny
@axel42 ...treba iz Bayernlige ubaciti 9 predstavnika,da Villarreal ima koga kantati hahahahahaha...
axel42
Vidiš kako se sa tobom nemože na fin način raspravljati!! Kakve sad Bayern ima veze sa ovim? Misliš meni krivo što je Bayern ispao? Pa nisam ja od juče Kingu moj dragi! Ja u svom životu doživio mnoge padove tako da me nekakvi porazi meni dragih ekipa nefermaju baš toliko. Ja samo iznosim svoje mišljenje a to što se ti sam sebi smiješ sa tim hahahhaha govori sve o tebi. Čuj Bayernliga! Šta je sa EPL?? Ubi City zadnjih 10 godina isto stvar kao u Bayernligi! A ti se tješi koliko hoćeš, gledaj šta hoćeš!
axel42
Druga stvar Villareal nek svršava što jednom u 100 godina izbace Bayern u četvrtfinalu!! Eto to slave kao uspjeh!! Šta će oni koga kantati! Dovoljno samo reći 6 titula!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.