Ko propušta naredno kolo Premijer lige: Problemi za Bašića, Varešanovića, Jusufbegovića...

Susreti se igraju u srijedu i četvrtak

Ko propušta naredno kolo Premijer lige: Problemi za Bašića, Varešanovića, Jusufbegovića...

Samir Mlaćo, foto: T. Hebib

U 27. kolu Premijer lige naše zemlje preostalo je da se odigra danas još jedan meč.

FK Borac će ugostiti FK Igman Konjic, te svakako da su Banjalučani favoriti, no i gostima su bodovi potrebni u borbi za opstanak.

Samo par dana kasnije na programu su susreti 28. kola Premijer lige.

Tačnije, četiri susreta igraju se u srijedu, a dva u četvrtak. Kako prvenstvo odmiče, sve je veći broj nogometaša koji su u problemima zbog kartona, što donosi suspenzije.

FK Sarajevo će tako na megdan lideru Zrinjskom bez Marija Vrančića, Daniela Avramovskog i Almedina Ziljkića.

Zrinjski je ponovo kompletan, dok Velež na megdan Širokom putuje bez Samira Zeljkovića i Tine Lauša. Kod Širokog Brijega na klupi neće biti šef struke Ivice Barbarića koji je zaradio isključenje na Grbavici. Na terenu neće biti Ilije Mašića koji je dobio treći žuti karton.

Oglasi

FK Leotar će biti bez trenera Marka Maksimovića koji je dobio treći žuti karton u Posušju, ali i Đoke Milovića koji je zaradio direktan crveni karton na Mokrom Docu.

Sloboda stiže na Police bez Alena Kurtalića i Eldara Mehmedovića.

Željezničar će na megdan Borcu bez Josepha Amoaha i Irfana Jašarevića.

U važnom meču za opstanak Tuzla City dočekuje Posušje. Domaći će biti bez veziste Haruna Karića, dok će kod gostiju nedostajati Frane Maglica i Luka Lučić.

U narednom 28. kolu Premijer lige sastaju se:

Oglasi

FK Igman – FK Sloga

FK Leotar  - FK Sloboda

FK Tuzla City – HŠK Posušje

HŠK Zrinjski – FK Sarajevo

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NK Široki Brijeg – FK Velež

FK Borac – FK Željezničar

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
Ko god kaže da je u PL suđenje korektno taj je lud i odma na psihijatriju.Unaprijed se gleda ekipama koga treba kartonirat.BORAC i ZRINJSKI najmanje imaju kartona i imaju sudisku privilegiju.O kvalitetu te 2 ekipe netreba poredit a ni druge ekipe što jest Zrinjski ima najbolju ekipu ali su sudiski miljenici.Pa gdje ima da utakmicu sudi čovjek iz Gruda a plus iduća utakmica Veleža direktni konkurent za Evropu ŠIROKI BRIJEG.Ko će sudit tu utakmicu baš me zanima.
3 0
*p!p!t@*
Samo da i ovdje yebem mayku mayčinu Bandiću i Bilbiji. Da Bog da umirali u najgorim mukama ja vam mayku yebem. Gleda ga kako Haliloviću pet puta psuje i ne smije mu karton dati. Pichko ona mala *****ka
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi