4

Komentari (4)

*p!p!t@*
Samo da i ovdje yebem mayku mayčinu Bandiću i Bilbiji. Da Bog da umirali u najgorim mukama ja vam mayku yebem. Gleda ga kako Haliloviću pet puta psuje i ne smije mu karton dati. Pichko ona mala *****ka
pjanke.sa
Ja bih za to crveni karton davao. Onda majmun Bilbija ne bi igrao svaku drugu tekmu.
starmac
Ko god kaže da je u PL suđenje korektno taj je lud i odma na psihijatriju.Unaprijed se gleda ekipama koga treba kartonirat.BORAC i ZRINJSKI najmanje imaju kartona i imaju sudisku privilegiju.O kvalitetu te 2 ekipe netreba poredit a ni druge ekipe što jest Zrinjski ima najbolju ekipu ali su sudiski miljenici.Pa gdje ima da utakmicu sudi čovjek iz Gruda a plus iduća utakmica Veleža direktni konkurent za Evropu ŠIROKI BRIJEG.Ko će sudit tu utakmicu baš me zanima.
pjanke.sa
Ma samo neka su nam Zrinjski i Borac kompletni, pa oni zasluzuju da ne dobivaju kartone i da budu kompletni. Pa moraju se uigrati brate dragi. Pa zamisli da se njima sviraju svi fauli, ili nedobog da im se daju zuti kartoni? Pa hebote kako bi nas predstavljali u Europi, zemlju koju BTW ne vole niti priznaju.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.