Vraća se Premijer liga: Kvote današnjih mečeva će vas sigurno privući

Na rasporedu tri utakmice

Vraća se Premijer liga: Kvote današnjih mečeva će vas sigurno privući

E. Čaušević

Nakon više do dva mjeseca zimske pauze danas se konačno nastavlja Premijer liga Bosne i Hercegovine utakmicama 20. kola.

Ljubitleji bh. fudbala danas će konačno doći na svoje jer se Premijer liga vraća. Nažalost, i ovaj put neće biti navijača na tribinama i utakmice će se pratiti preko TV ekrana.

Nakon dugog zimskog sna prvi meč proljetnog dijela Premijer liga igra se danas u Bijeljini gdje će Radnik dočekati Velež od 15 sati. Rođeni su u prvom dijelu sezone bili odlični i nalaze se na četvrtoj poziciji, dok Radnik nije bilistao.

Pred klubom iz Bijeljine je borba za opstanak, ali su napravili dosta promjena u ekipi i očekuju mnogo bolje rezultate. Sigurno je da nas očekuje dosta uzbuđenja, a prema kvotama na kladionicama Velež u ovu utakmicu ulazi kao favorit.

Naime, u bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete vidjeti kvote za današnji meč Radnika i Veleža i to OVDJE.

Nakon utakmice u Bijeljini od 17 sati nas očekuje meč Borca i Olimpka. Borac pobjedom želi da se ponovo vrati u samo vrh tabele, ali sigurno je da im neće biti lako protiv Vukova koji će dati maksimum ovog proljeća kako bi izborili opstanak.

Olimpik je dosta promijenio ekipu u odnosu na jesenas i jasno je da je glavni cilj opstanak. Borcu nedostaje nekoliko igrača, ali svejedno je veliki favorit u današnjoj utakmici u Banjaluci.

Također, MOZZART je pripremio kvote i za ovu utakmicu, a možete ih pogledati na OVOM linku.

Današnji program će završiti Zrinjski i Krupa koji se od 19:05 sastaju u Mostaru. Zrinjski nije blistao u prvom dijelu sezone i žele sada to da nadoknade, dok je Krupa uz Olimpik najviše zakazala.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Što se tiče ponude na kladionici ovdje je jasno da je Zrinjski favorit i sve osim pobjede Plemića će biti iznenađenje. No, isto tako sigurno je da Krupa neće doputovati u Mostar s bijelom zastavom, te da će igrači ovog tima dati maksimum kako bi neporaženi napustili teren.

Za meč Zrinjski - Krupa MOZZART je spremio dosta zanimljivu ponudu, a posebno se izdvaja kvota na pobjedu domaćih. Kvote za ovaj meč pogledajte OVDJE.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1571956549
Gdje je onaj Sabitaga da ga oglaba hehehe
2 0
Sarbit2019
Besana noci dolaze za Mitomane pobjedi Borac,Zrinjski,Velez uze bod jos sutra Siroki ako dobije ili X nema spavanja za MITOMANE.Sve ce izgleda poglabati i KUP,Titulu,Evropu e to se zove GLABARA.KUKU KUKU i kmeee kmeee
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.