13

Komentari (13)

JapansBjelava
Pitanje je da li je ovolika samouvjerenost u pobjedu Slobode i realna. Pa ne dolazi Vratnik u Tusanj.
mido1921
Njanjajevo pušta Igman, već dogovoreno. Velež pušta Posušje. Borac pušta Slogu. Leotar će sve pokušati al neće uspjeti protiv Širokog. Tuzla će pokušati protiv drugog tima Zrinjskog a s obzirom na kvalitet i nezainteresiranog protivnika, vrlo moguće da obezbjede opstanak. Sloboda će pokušati na sve načine al sve i da pobjede ništa im nebi značilo. Tako da Leotar i Sloboda na žalost.
user1655831611
Sloboda i Leotar jer Želji idalje treba pobijeda jer ko zna šta se može dogoditi jer je Široki ne predvidljiv tako da Sloboda i Leotar ispadaju a nažalost Željo u Europu
SamoSiroki
Jel gledao netko Topuzovića i cirkuz na Grbavici.. Već bi bilo puno toga jasno..
hz_033
Ispadaju Leotar, koji ce fasovati od Sirokog i Posusije koje ce zijaniti od Veleza. Sloboda uzima glat!
Deepy
Posusje ne bi ni od Zelje izgubilo da ove suci nisu ogavno gurali. A kamo li da izgubi od Veleza na svom terenu, a Velez nema vise nikakvih ambicija. I zasto bi to Velez placao putovanje i smjestaj u Tuzli ili Doboju na 300 km kad moze u Posusje na 50 i isti dan se vratiti doma s autobusom za sat vremena? Logika rodjo moj...
Arnel925
Ispadaju Leotar i Igman. Da izgubi Sloboda kuci od Selje to je nemoguce.
user1679304057
Nadam se da si upravu ali prije ce biti Leotar i Sloboda
Arnel925
Stumpfovi su zadnji put 2020 pobjedili u Tuzli. Biće borbeno. Ali gledao sam Slobodu protiv Borca, dobro igraju. A Sarajevo bi trebalo uzeti Igmana kući, pogtovo posto je zadnja utakmica i to kod kuce i naravno treće mjesto se mora ovjeriti.
DOKTOR_GAZ_
Uzimajuci u obzir da oba kluba domace utakmice igraju na Tusnju, a sve utakmice se igraju u ISTO VRIJEME, ko ce igrati na TUSNJU, a ko u SRBRENIKU/BANOVICIMA? Kad se PRAVITE PAMETNI..
user1679304057
Sloboda - Tusanj Tuzla city - Srebrenik Dzabe sve ode Leotar i nasa Sloboda u drugu ligu
LedeniTuzla
Nece aBd i ako bude postenja i trun kod Sarajeva i Zrinjskog. Mada i ako ispadnemo, cisto nasa krivica
user1679304057
Jarane mi ako pobjedimo Zelju motemo ispasti to je problem
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.