Kako kladionice vide 14. kolo Premijer lige: Jedino na Sarajevo kvota manja od 2

Neizvjesni mečevi

Kako kladionice vide 14. kolo Premijer lige: Jedino na Sarajevo kvota manja od 2

Edmir Škorić

Pred nama su mečevi 14. kola Premijer lige BiH. Igrat će se tri dana - u subotu su dva meča, u nedjelju tri i jedan u ponedjeljak.

Objavljene su kvote na stranici MOZZART kladionice i sudeći prema istima - kolo u kojem nema "zicera" niti meča u kojem je neki tim izraziti favorit.

Jedini tim na koji je kvota manje od 2 je FK Sarajevo. Aktuelni prvak gostuje na Tušnju u nedjelju ekipu Tuzla City i kvota na pobjedu izabranika Vinka Marinovića je 1.80, dok je kvota na Tuzla City čak 4.40. Kompletnu ponudu možete vidjeti OVDJE.

U nedjelju se sastaju još Velež - Široki i Radnik - Zrinjski. Kvote su "paprene", posebno na Široki na stadionu Rođeni i na Radnik koji igra kod kuće protiv Mostaraca koji su podigli formu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U subotu Mladost i Sloboda i kvote najbolje svjedoče koliko neizvjestan meč bi to mogao da bude, a teško je predvidjeti šta će se desiti i na Otoci gdje se sastaju Olimpik i Krupa.

U ponedjeljak od 18h derbi Borac - Željezničar. Kvote nisu objavljene za taj meč, no za pretpostaviti je također da ćemo imati egal situaciju i visoke kvote na sve tri opcije.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SrednjaBosna
Sto li Boze
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi