13

Komentari (13)

CrveniKakanj
Sada bi valjao Mulić Veležu protiv AEK-a, a Posušje će se riješiti lagano.
Zaccheroni
bk123
Po meni će ove utakmice bit danas neizvjesne. Sarajevo-Tuzla City tu neznam još kvalitet Tuzle al vjerujem da su dobra ekipa i da će bit neizvjesno i tvrdo. Velež-Posušje isto po meni neizvjesna utakmica, velika je prednost u kvaliteti Veleža u odnosu na Posušje al pošto utakmica dolazi izmedju dvije europske utakmice Veleža sve je moguće, Posušje kao novajlije u ligi će vjerojatno biti malo više motivirani i time će pokušati nadomjestiti nedostatak po meni kvalitete u odnosu na Velež
pjanke.sa
Dobra je TC, ocekujem da ce biti bolji od nas danas. Treba nama jos 5-6 kola da se poslozimo s obzirom koliko se promijenio sam tim. 100% od Sarajeva ocekujte tek u drugoj polovini sezone, jer tek onda ce biti u punoj snazi, uigrani i finansijski motivirani ;-)
bk123
Pjanke znači igrat 2 na Tuzla C
pjanke.sa
@bk123 ja bih odigrao X2 da sam na tvom mjestu. I nadam se da neces dobiti :-)
bk123
Ne boj se neću dobit svakako, hahahh
tuner
Što se Veleža tiče bolje mu je bilo da je igrao juče, radi utakmice u četvrtak.
Arnel925
Hoće li igrati Pidro? ?
pjanke.sa
A hoce naravno, ko ce drugi. Imao je on i dobrih tekmi. Urijetko ali je imao. Dok ne budemo imali boljeg na njegovo m mjestu, za sada je on najbolja kombinacija.
BordoBijeli
Sretno momci,bit ce danas teska utakmica.A od sljedeceg kola kada budu registrovani Lazic,Sevelj,Bagaric,Bodul...Ocekujem skroz drugu pricu.Nadam se da gospodin Goran ne planra stavljati Pidru i Velkoskog danas
atomskimrav
Ma kakav Velkoski, visak igrac bolje bi mu bilo da od prve minute ubaci Dervisagica.
BordoBijeli
@atomskimrav Slazem se,bolje igrati sa igracem manje nego sa Velkoskim i Pidrom.Vise bi volio da danas stavi onog Dervisagica ili nekog drugog juniora dok Bagaric i Bodul ne dobiju papire.Draze mi je gledati dijete kako trci i bori se na terenu nego Krleta.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti