14

Komentari (14)

tuccee45
Ne mogu da vjerujem da covjek iz gradiske sudi borcu u gostima???? Hebem ti fudbal
E.Car
Sabrija Topalović, pa zar se on još bavi suđenjem?!?!?!? Ne daju Želji na prvo mjesto sile velike ali džaba vam sve, mašina se zagrijava i melje lagano i ne možeš je zaustaviti!!!!! Volim te Željo!!!! TM87
pjanke.sa
Hahaahahaahahaha cuj ne daju Zelji na prvo mjesto. Ti si bas poludio pasa….
E.Car
@pjanke.sa PRVI SMO!!! Znam boli, al navikni se, neće brzo proći!!!!
antikomunist
to je to srbi zele.Ovakvu i BiH oni zamilsjaju kakva im je i Srboslavija bila, gdje je sve ovako ferceralo i nije mi jasno kad neko kuka za njom. Bezboznici, alikisi i neradnici kukaju za njom samo. Bilo ej slucajeva gdje ej u gradu bilo 20.000 Bosnjaka i Hrvata a svega 5-6 Srba i Srbin je bio predsjednik opstine, komandir milicije i sl. Imate tonu takvog materijala na netu.Tako je i sa ovim Gicinim sudijama. Borcu uvijek sude sudije iz Banjalluke, Laktasa, BOSANSKE Gradiske, BOSANSKOG Novog.Ali otice Gice a sa njim i taj prokelti Borac al u drugu ligu.Svi ostali, i Rudar, i Radnik, I Leotar, Sloga su mi drazi od omrazenog rzv MiloKRADOVOG kluba.
Tuzla_1987
Gigovic Slobodi ****33333m ti savez i fudbal :(
rodjak
Racunaj odmah u startu 2:0 za Leotar
Gifron1
Gigovic nakon sto je prosle sedmice sramno ukrao pobjedu omladincima Slobode, sada i protiv seniora mora potvrditi o kakvom supku je rijec.
antikomunist
ubijte ga, vakat je da se desi mrtva glava pa da se situacija promjeni.Mada bi MiloKRAD odmah izmislio novog"srbskog svata" i zapoceo bi mozda i rat z akonacni nestanak genociteta i za RAVNOPRAVNOST I SLOBODU svih u citavoj BiH!
Lavillenie
Super Peljto sudi da ne mogu plakati na sudije lavorasi hahahahaha
pjanke.sa
Bravo, evo ti banana.
Lavillenie
@pjanke.sa ja znam da ti je krivo sto on sudi jer kad vas velez dobije neces moci ovdje plakati sudija nam nije svirao penal, ukrao nam korner bla bla
pjanke.sa
Ma vala @Lavillenie ko god nas osteti ja cu reci kako jeste isto ko sto kazem kad nas neko pobjedi pohvalim i tako dalje. Ja ne znam ko kuka poslije svake utakmice nego onaj vas nepismeni sarajlija (stid me sto sam se rodio tu kad vidim ko sve govori da je sarajlija).
pjanke.sa
Napokon da nam sudi Peljto da mozemo da pokazemo sta znamo i mi i Velez! Sretno nam neka pobijedi ko bude bolji :-)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.