Premijerligaški suci dijele pravdu u Gračanici

Sastaju se Bratstvo i Velež

Premijerligaški suci dijele pravdu u Gračanici

Predstojećeg vikenda bit će odigrane utakmice 27. kola Prve lige Federacije BiH. 

Uzbuđenja neće nedostajati ni u ovom klubu, a najzanimljivije trebalo bi biti u Gračanici, gdje će se sastati Bratstvo i prvoplasirani Velež.

Svaka utakmica za mostarski klub je finalna do kraja sezone, jer eventualnim kiksom mogla bi se ispustiti prva pozicija koju mjesecima 'vreba' Olimpik, a kolika je važnost meča dovoljno govori i to što će za susret u Gračanici biti delegiran premijerligaški sudac.

Potez je to koji govori kako u Fudbalskom savezu Federacije BiH čine sve kako bi susret na stadionu Luke protekao u potpunoj regularnosti.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Podsjetimo, Bratstvo i Velež se sastaju u subotu s početkom u 17:30 sati.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mirko
Pa normalno kad vrapcicani dirigiraju savezom,i u Bihaću su pokušali sa penalom u 90 minuti ali nije im prošlo.A kukaju i pišu uefi radi 2 faula i 3 sumnjiva auta.
0 9
Mirko
Istina boli
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi