10

Komentari (10)

Nodi75
I na onom svijetu tamo čuče se moj glas Bordo Bijeli cijeli život navijao sam za vas .. Neka ti je rahemt Njegov brate :( !
bahlje
Da li je moguće napraviti istragu kako su liječili momka, šta su mu davali od lijekova u tom izolatoriumu , da li je spajan na respiratore , da li su respiratori uopšte funkcionalni... jer mnogi tvrde da respiratori mogu više napraviti štete nego što mogu pomoći. Velika žalost :( R I P !
semano1
Poslednji selam od TM87..da ti dragi allah podari dzenet, a porodici sabur
papagaj
Posljednji pozdrav druže od manijaka sa Juga, falit ce mi naše zafrkancije
Plavi21
Laka ti zemlja! Maske i sve može.
Grohot
Rahmet mu dusi
SeoRusilac
I opet će prosječni stanovnik ove napaćene zemlje reći da je korona bezazlen virus ili obična gripa. Glup narod! Neka ti je lahka zemlja druže!
bistrik87
bezazlen ili ne, korona ostaje, samo jedan virus u historiji covjecastva smo uspjeli zatvorit u labos. sa ovim virusom moramo naucit zivit i to je to
Karameho
Rahmet mu duši..
Mowzilla
Rahmet mu dusi...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.