Preminuo mladi fudbaler Atalante

Izgubio bitku za život

Preminuo mladi fudbaler Atalante

A. Čaušević

Andrea Rinaldi nije uspio. Mladi 19-godišnji veznjak Atalante je preminuo u bolnici Varese nakon što je nekoliko dana bio u teškom stanju. 

Rinaldi je u bolnici završio u petak zbog moždane aneurizme. Nakon nekoliko neizvjesnih dana i boravka na intenzivnoj njezi jutros je izgubio bitku za život.

Njegova utakmica za život je trajala tri dana, međutim na kraju je izgubio.

U trenutku kada ga je ova bolest pogodila trenirao je u svom domu gdje su ga pronašli roditelji. Njegova trodnevna drama je nažalost okončana s tragičnim posljedicama.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijan je ove sezone igrao na posudbi u ekipi Legnana koji se takmiči u Seriji D. Za ovaj tim je odigrao 23 meča i postigao je i jedan gol.

Top Komentari

cogoH
Cudi me da nisu napisali da je imao i koronu..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi