Preokret na pomolu: Kostić blizu Tuzle, ali...

Želi ga Azmir Husić

Preokret na pomolu: Kostić blizu Tuzle, ali...

Ivan Kostić mogao bi se vratiti u Tuzlu, ali ne u redove Slobode. 

Nakon što je postalo izvjesno kako od najavljivanog transfera u Željezničar neće biti ništa, sa srbijanskim internacionalcem u pregovore je stupila Sloga iz Simin Hana na čijem je čelu nekadašnji prvi čovjek Slobode Azmir Husić. 

U ovom federalnom prvoligašu iz okolice Tuzle su u Kostiću vidjeli idealno rješenje za zadnju liniju, nakon što je klub napustio Armin Jazvin, a očekuje se da će u narednim danima posao biti i zvanično realiziran. 

Kostić je proteklih mjeseci bio akter jedne od najdužih transfer saga u našoj zemlji. Iako je imao važeći ugovor sa Slobodom, na zimu je otputovao sa Željezničarom na pripreme, ali papirologiju nije uspio riješiti i na kraju je izvisio. Uz to sve, sada kada je slobodan, čelnici Željezničara su mu jasno poručili kako im više nije potreban. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Sloga inače u narednu sezonu ulazi s ambicijama da izbori historijski plasman u Premijer ligu BiH. 

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi