Preokret na pomolu: Roma odbila Chelseajevu ponudu za Džeku!
Nakon što je Sky Sports objavio da je sve završeno oglasio se i sportski direkor Rome

Monchi se oglasio

Preokret na pomolu: Roma odbila Chelseajevu ponudu za Džeku!

E. Čaušević

Sportski direktor Rome, Monchi, pred početak večerašnje utakmice protiv Sampdorije za italijanske medije je izjavio da Edin Džeko ostaje u rimskom klubu jer su odlučili odbiti ponudu Chelseaja za bh. napadača.

Javnost u Italiji objavila je večeras da Džeko gotovo sigurno igra svoju posljednju utakmicu u dresu Rome, te da će već sutra potpisati za Chelsea. Međutim, pred sami početak večerašnje utakmice oglasio se i Monchi koji je izjavio da je stigla ponuda za Džeku, ali da je Roma odlučila da je odbije.

"Roma kao i svaki klub u svijetu sasluša sve ponude koje dođu, ne samo za Edina, nego za bilo kojeg igrača u ekipi. Vidjeli smo ponudu i donijeli smo odluku. Džeko je u Romi i ništa ostalo nije važno. To znači da nam nije interesatna ponuda koja je došla za Džeku", rekao je Monchi, te dodao:

"Ne znam kakve uslove je Chelsea ponudio Džeki jer ja nisam njegov menadžer. Pričam o Romi, ponuda dođe, mi je pogledamo i onda odlučimo. Kao sportski direktor imam zadatak da gledam sve to s fudbalskog i ekonomskog aspekta. Da ne mislim tako mogu sutra otići i pokušati dovesti Messija, ali...".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sky Sports objavio je danas da su Roma i Chelsea uspjeli postići dogovor oko Džeke i Emersona, te da će ovaj dvojac preći u londonski klub za 60 miliona eura. No, Monchi je večeras demantovao sve to, a da li je to pokušaj samo da smiri strasti za utakmicu znat ćemo veoma brzo.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Haris
Ako je ovo tacno jako mi je drago. Dzeko je cijenjen u Romi i sto je za njega najbitnije igra. Sjetite se da je Cityjju kad ekipi nije islo on prvi frcao. I kod Mansinija i kod Pelegrinija.
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi