Preokret u Madridu: Bale ostaje, stiže veznjak Ajaxa
Iako se skoro cijelo ljeto priča o odlasku Balea iz Reala, on je na pripremama pokazao da itekako može pomoći, te je čini se primjenio mišljenje Zidanea.

Održan sastanak Zidanea i Pereza

Preokret u Madridu: Bale ostaje, stiže veznjak Ajaxa

E. Oštraković

Nakon sastanka koji su održali čelnici kluba sa Zinedinom Zidanom, konačno je poznato u kom smjeru će ići Real Madrid do kraja prijelaznog roka.

Kao ključna stavka navodi se da se broj profesionalaca u klubu mora smanjiti na 25 igrača, što znači da će Rodrigo i Vinicius Junior biti registrovani za Castillu.

Jasno je da će James Rodriguez napustiti Real Madrid. Klub se nadao da će on otići u Napoli, ali nogometaš želi prelazak u Atletico Madrid, koji će se uskoro i ostvariti.

Kada je riječ o Iscu i Asensiu za njih se čekaju ponude, dok će Ceballos na posudbu u ekipu Arsenala.

Iako se skoro cijelo ljeto priča o odlasku Balea iz Reala, on je na pripremama pokazao da itekako može pomoći, te je čini se primjenio mišljenje Zidanea.

Klub će napustiti još nekoliko igra, a ono što najviše "boli" navijače Reala je to što Real nema novca da dovede Pogbu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, umjesto njega u klub bi trebao stići nogometaš Ajaxa Van de Beek iza kojeg je sjajna sezona.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi