Prepun Mokri Dolac pozdravio šampione

Posušje proslavilo titulu prvaka

Prepun Mokri Dolac pozdravio šampione

Samir Mlaćo

Svečano je bilo danas u Posušju, tačnije stadionu Mokri Dolac. HŠK Posušje je i zvanično proslavilo naslov prvaka Druge lige FBiH grupa Jug za ovu sezonu, a danas su izabranici Lea Sliškovića savladali 3:1 Brotnjo iz Čitluka.

Danima je administracija ovog kluba preko zvanične facebook stranice porukama bivših igrača, trenera, poznatih ličnosti pozivali navijače da ispune stadion Mokri Dolac i tako uveličaju proslavu. To im se na kraju i isplatilo.

U atmosferi za pamćenje navijači Posušja su pozdravili svoje ljubimce i na ovaj način im se zahvalili za sjajnu sezonu.

Nekadašnji premijerligaš je tako sezonu završio sa 66 osvojenih bodova, a put do Prve lige FBiH će tražiti kroz dvomeč baraža protiv prvaka Druge lige grupa Centar FK Goražde. Već u četvrtak se u ovom hercegovačkom gradu sprema novi spektakl.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Jug:

Dio atmosfere sa današnje proslave titule Posušja pogledajte u galeriji...

Top Komentari

Nero
HSK treba ukinuti.. FK ili NK ne HSK kad to nije hrvatski nogometni klub kad se Posusje nalazi u Bosni i Hercegovini....
10 15
Putnik 123
Mamicu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi