Prevljak pred bitnom odlukom: Ubrzo će sve biti poznato

Gdje nastavlja karijeru?

Prevljak pred bitnom odlukom: Ubrzo će sve biti poznato

E. Škorić

Bh. reprezentativac Smail Prevljak uskoro će donijeti važnu odluku o nastavku karijere.

Prevljak je ove sezone blistao u dresu Mattersburga, mada je u posljednje vrijeme zakazao, pošto je promašio dva penala - protiv Salzburga u Kupu, a onda protiv St. Poltena u prvenstvu.

Za mladog napadača, koji je rođen u Konjicu, važno je da sada donese pravu odluku o tome gdje će nastaviti karijeru. U Mattersburgu je posuđen igrač, a ima ugovor s Red Bull Salzburgom.

Potražite više informacija na temu Tipico Bundesliga:

"Ostala mi je još godina ugovora s Red Bullom. U miru ću, nakon dogovora s agentom, donijeti odluku. Još uvijek ništa nismo odlučili, ali u narednih dana će sve biti poznato", rekao je Prevljak, pa se osvrnuo na promašene penale:

"Prilikom izvođenja penala važno je da imate i sreće. Šanse kada se krećeš prema lopti su 50:50, a ako trener i naredni put odluči da šutiram, to ću i uraditi", rekao je novopečeni reprezentativac BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi