Romin stručnjak za transfere sada će i sam promijeniti klub?

Barcelona želi Monchija

Romin stručnjak za transfere sada će i sam promijeniti klub?

Edmir Škorić

Više italijanskih izvora tvrdi da bi sportski direktor Rome Monchi mogao da se vrati u Španiji.

Monchi je radio u Španiji kao direktor Seville, da bi onda prešao u Romu u kojoj obavlja sjajan posao i sklapa odlične poslove za rimski klub.

Priznati je stručnjak za pronaći dobrog, a ne tako skupog igrača i itekako zna da posluje, pa ga u svom štabu želi Barcelona.

Kako pišu Corriere dello Sport i Gazzetta dello Sport, Monchijeva porodica želi da se vrati u Španiju, pa je interes Barcelone Monchiju važniji od prethodnog interesa iz Manchestera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Njegov zadatak u Barceloni bi također bio da uspostavi mrežu skautiranja i da iskoristi Barcin prepoznatljivi omladinski pogon. Ima ugovor s Romom do 2021. godine, ali neki njegovi potezi, kao prodaje Kevina Strootmana i Radje Nainggolana, ne dopadaju se navijačima rimskog kluba.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vuk
to bi najbolje pojačanje za romu bilo
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi