Prije 12 godina majka mu je tri mjeseca skupljala novac za kopačke, večeras u njima igra finale LP

Pazi šta želiš, možda se i ispuni

Prije 12 godina majka mu je tri mjeseca skupljala novac za kopačke, večeras u njima igra finale LP

A. Čaušević

Nije nikakva novost da su danas neki od najboljih i najbogatijih fudbalera u djetinjstvu jedva sastavljali kraj s krajem i ostajali željni mnogih stvari. 

Kylian Mbappe danas može imati šta poželi. Zvijezda PSG-a na godišnjem nivou zaradi 17.5 miliona eura, a dok je bio dječak život mu i nije bio toliko idiličan.

Sjajni Francuz će večeras igrati finale Lige prvaka i to u kopačkama za čiju kupovinu je njegova majka tri mjeseca skupljala novac.

"Sjećam se da je mama skupljala novac tri mjeseca da mi ih kupi. Bio sam presretan kada sam ih ugledao, ali isto tako znam koliko je odvajala da ih kupi. S tim kopačkama ću igrati finale", kazao je Mbappe.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Radi se o Nike ružičastim kopačkama koje su svojevremeno bile izuzetno popularne među fudbalerima, a tu vrijeme nosio ih je i Franck Ribery, nekadašnji igrač Bayerna. 

Bayern je prema kladionicama blagi favorit, a MOZZART nudi bogatu ponudu. U fokusu su sve opcije, pa možete da odaberete najbolju i da s užitkom pratite večerašnji spektakl. Cijela ponuda se može pronaći OVDJE.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

tbra
Dao Bog da zabijes veceras za pobjedu u tim kopackama :)
5 4
Sanin_Mostar
Vjerovatno mu je kupila za ovo finale.Znala zena samo nece jos da kaze da ce PSG osvojiti LP.
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi