Prije nekoliko dana je postao hit na internetu, a sada pogledajte kako ponižava svoje protivnike
Ibrahima Sow je ove sezone postigao 29 golova

12-godišnji igrač Seville je dobio nadimak "Ibra"

Prije nekoliko dana je postao hit na internetu, a sada pogledajte kako ponižava svoje protivnike

S. Pašalić
Teme:

Fotografija sa prvenstva Španije u uzrastu do 12 godina koja se pojavila prije nekoliko dana je postala hit na internetu.

Naime, u duelu Seville i Villareala dva dječaka su bili u duelu, a prema fotografiji se ne bi reklo da "desetka" Seville ima 12 godina.

Ibrahima Sow je postao hit priča nakon što se ta fotografija pojavila na internetu, ali on zaslužuje da se o njemu kaže nešto više, osim toga što je nadprosječno visok i razvijen u odnosu na svoje vršnjake.

On je ove sezone postigao čak 29 golova u prvenstvu, a gol koji je postigao nešto ranije ovog mjeseca u utakmici protiv Real Betisa dovoljno govori o njegovim kvalitetama.

Sow je dobio nadimak "Ibra", a u Sevillu je stigao 2018. godine iz Malage. Od tada on je dominirao u većini utakmica, a Sevilla ga je na svojoj stranici opisala kao jednu od nadolazećih zvijezda te u ovom klubu smatraju da će za nekoliko godina zaigrati i za prvi tim.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Top Komentari

Keno
nije mu sigurno 12, ovi afrikanci sami ne znaju kad su rodjeni
1 3
bistrik87
hahah sta je ovo genetska mutacija neka
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi