Prijović oblači dres Crvene zvezde?

Odlazi iz Saudijske Arabije

Prijović oblači dres Crvene zvezde?

Crvena zvezda bi, prema pisanju srbijanskih medija, mogla dobiti veliko pojačanje u napadu.

Beograđani u ovom prijelaznom roku nisu previše trgovali, došao je jedino Sanogo koji se odmah po dolasku i povrijedio, no nije isključeno da u narednim danima "crveno-bijeli" dres zaduži još jedan igrač.

U pitanju je reprezentativac Srbije Aleksandar Prijović (29). Otkako je postalo jasno da neće ostati u saudijskom Al-Ittihadu, mnogi se klubovi interesuju za potpis ovog sjajnog napadača, a jedan od njih je navodno i Crvena zvezda.

Maštu navijača zagolicao je i poznati novinar iz Srbije Nebojša Petrović koji je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa Prijovićem, uz pitanje:

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Prijović u Crvenoj zvezdi? Šta mislite?", napisao je Petrović, a s obzirom na njegovu obavještenost u fudbalska zbivanja, mnogi su ovu objavu okarakterisali ozbiljnom.

Dvadesetdevetogodišnji napadač je u Saudijskoj Arabiji proveo godinu dana, a ranije je, podsjetimo, nosio dresove PAOK-a, Legije, Boluspora, Siona, Djurgardena, Derby Countyja, Lausanne-Sporta...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi