Pripreme u Antaliji: Prvotimci FK Sarajevo podijeljeni u dvije grupe odradili trening u teretani

Bordo tim u nedjelju ima novu provjeru

Pripreme u Antaliji: Prvotimci FK Sarajevo podijeljeni u dvije grupe odradili trening u teretani

E. Škorić, foto: E. Haračić

FK Sarajevo je odradio još jedan trening u Antaliji.

Ekspedicija Sarajeva stigla je u Antaliju prije dva dana, dok se jučer priključio i Anel Hebibović, pred kojim je nekoliko mjeseci oporavka.

Izabranici Vinka Marinovića jutros su trenirali u teretani u okviru hotela u kojem su smješteni, s obzirom da je tokom noći i jutros u turskom ljetovalištu padala kiša.

Jutrošnji trening koji je odrađen u teretani odradio je i Hebibović, koji naravno radi slabijim intenzitetom i odvojeno, dok su ostali prvotimci bili podijeljeni u dvije grupe i uglavnom se radilo na fizičkoj spremi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bordo tim će i poslijepodne odraditi trening, a prvu utakmicu u Antaliji igra u nedjelju protiv ukrajinske ekipe Desno. Prethodno je Sarajevo boravilo u Ljubuškom gdje je poraženo od domaće ekipe s 2:0, a onda je uslijedila pobjeda nad Rudarom iz Kaknja (3:0).

Ono što je vidljivo jutros na treningu Sarajeva, igrači su izuzetno posvećeni uputama stručnog štaba i kondicionih trenera, a pred njima je još 10-ak "radnih" dana u izuzetnim uslovima koje pružaju sportski kompleksi i hoteli u Antaliji, koja je već godinama baza nekolicine premijerligaša.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Sretno
3 0
pitaristok
I onda back to oranice by Premijer Liga BiH.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti