Problem za Allegrija dva sata pred meč: Miralem Pjanić neće igrati?

Problemi s prehladom

Problem za Allegrija dva sata pred meč: Miralem Pjanić neće igrati?

Endin Čaušević

Veliki derbi večeras igraju Atletico Madrid i Juventus u okviru osmine finala Lige prvaka.

Juventus je jedan od glavnih favorita za osvajanje ovog trofeja, ali sigurno da su već u osmini finala dobili jednog od najtežih protivnika. Utakmica se igra od 21 sati, a Massimiliano Allegri je saznao veoma loše vijesti samo dva sata pred početak ovog meča.

Naime, italijanski mediji objavili su da je bh. reprezentativac Miralem Pjanić pod velikim upitnikom i da postoji šansa da večeras neće zaigrati Pjanić ima problema sa prehladom i prema svemu sudeći će utakmicu početi s klupe za rezervne igrače.

Allegri je sigurno planirao Pjanića staviti od prve minute, ali Gazzetta dello Sport prenosi da će bh. veznjak ostati na klupi zbog preglade. Njegovo mjesto trebao bi zauzeti Emre Can.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Vjerovatni sastav Atletico Madrida: Oblak, Juanfran, Gimenez, Godin, Filipe Luis, Saul, Thomas, Rodri, Koke, Morata, Griezmann.

Vjerovatni sastav Juventusa: Szczesny, Cancelo/De Sciglio, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro, Bentancur, Pjanić/Emre Can, Matuidi, Dybala, Mandžukić, Ronaldo.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Cibre
Sto mi vise Miralem ide na zivce, pa to je covjek zvanii Hendikep..
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi