Problemi se nižu za Barcelonu: Inter traži puni iznos za Lautara!
Foto - EPA

Sportski direktor Intera jasno poručio

Problemi se nižu za Barcelonu: Inter traži puni iznos za Lautara!

M. Šljivak

Ekipa Barcelone dobila je novi žestok udarac.

Nakon silnih problema koje Katalonci imaju zbog činjenice da ne mogu da na pravi način završe transfer bh. veznjaka Miralema Pjanića iz Juventusa, sada je došlo do problema i u potencijalnom transferu Lautara Martineza.

Katalonski velikan silno želi angažovati 22-godišnjeg napadača. S Interom su razgovarali o mnogobrojnim opcijama, ali posao nije završen.

Ako je suditi po riječima sportskog direktora Intera Piera Ausilija, posao ni neće biti ni završen ako Barcelona ne uplati odštetnu klauzulu od 111 miliona eura.

"Lautaro Martinez nije na prodaju. Barcelona nas je kontaktirala, imamo dobre odnose s njima, ali jasno smo im poručili da ga nećemo tek tako prodati. On nije na prodaju osim ako Barca ne isplati punu odštetnu klauzulu", jasan je sportski direktor Nerazzurra.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovo je svakako novi žestok udarac za tim s Nou Campa koji jednostavno nema mogućnosti da plaća ogromne klauzule, a očigledno da Inter nije zainteresovan za razmjene fudbalera.

Ipak, vidjet ćemo šta će nam donijeti ljeto i stvari se vrlo lako mogu promijeniti.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi