Problemi uoči Lige nacija: Prosinečki ostaje bez još jednog beka

Ćivić se žali na povredu

Problemi uoči Lige nacija: Prosinečki ostaje bez još jednog beka

Bh. nogometni reprezentativac Eldar Ćivić će, kako stvari stoje, propustiti početak Lige nacija.

Naš državni tim u septembru igra protiv Sjeverne Irske i Austrije, a nakon što je za predstojeće duele otpao Arsenalov defanzivac Sead Kolašinac, izvjesno je da će izostati i Ćivić.

Ćivić ove sezone za prašku Spartu nije nikako zaigrao, a pravi razlog leži u povredi zgloba koja ga muči već duže vrijeme. Svejedno, ovaj mladi defanzivac će se pojaviti na okupljanju koje je zakazano za ponedjeljak, kada će, nakon konsultacija s medicinskim timom, biti ponzato hoće li Prosinečki moći računati na njegove usluge.

Prazninu na lijevom beku će tako gotovo pa sigurno popuniti Bojan Nastić iz Genka, koji je na debitantskom nastupu protiv Crne Gore sasvim korektno odradio svoj posao.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Podsjećanja radi, Zmajevi će susret protiv Sjeverne Irske igrati 8. septembra ove godine, dok je domaći meč sa Austrijom na rasporedu 11. septembra.

Top Komentari

disident7
Ko je Civic ?
8 15
@rm1n
Ima Zukanovic 100x je igrao lijevog beka u klubovima i u reprezentaciji...bolje ce on tu poziciju pokrijevat nego Nastić i Čivić koji sjede na klupama u svojim klubovima!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi