Problemi za Banovićane pred GOŠK

Rizvić na mukama

Problemi za Banovićane pred GOŠK

S. Mlaćo

Pred nogometašima Budućnosti iz Banovića u nedjelju je novi izazov.

Banovićani će u goste ekipi GOŠK-a i sigurno ih čeka težak posao.

Svakako problem za Munevera Rizvića će biti neigranje Armina Sulejmanovića, Eldina Trumića, Taiba Selimovića i Murisa Pirića. Sva četvorica nabrojanih su protiv Olimpika dobili svoj treći žuti karton i zbog toga neće biti u kombinaciji za meč u Gabeli.

Treba istaći da u kombinaciji još uvijek nije iskusni golman Denis Mujkić koji još uvijek nije postigao dogovor sa čelnicima kluba, te je neizvjesno i da li će ostati član tima iz Banovića.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Od početka prvenstva mi se nadigravamo. Nije bitno da li kući ili u gostima, pa će tako biti i u Gabeli. Neka pobjedi bolji", kazao je Rizvić.

Meč u Gabeli igra se u nedjelju od 15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi