"Procurio" izgled novog Nike dresa Liverpoola

Redsi u novom ruhu u novu sezonu

"Procurio" izgled novog Nike dresa Liverpoola

Footyheadlines.com, portal specijalizovan za "otkrivanje" izgleda fudbalskih dresova koji tek trebaju biti zvanično predstavljeni, eksluzivno donosi prve slike novih Nike dresova Liverpoola za sezonu 2020/2021.

Kao što je već poznato, Nike će od naredne sezone "oblačiti" Redse.

Footyheadlines.com piše da Nike i sa Liverpoolom nastavlja trend nešto tamnijih nijansi dresova, pa bi domaća garnitura trebala "bacati" na bordo. Tačnije, biće iste boje kao dres Portugala za Mundijal u Rusiji.

Dres je izrađen na Nike 2020 "šablonu", a osim crvene/bordo osnove, na dresu (rukavi i kragna) su uočljivi i detalji u bijeloj i tirkiznoj boji.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na zadnjoj strani dresa, ispod kragne, nalazit će se uobičajena grafika u čast žrtvama tragedije na Hillsboroughu.

Zbog globalne pandemije koronavirusa i problema sa transportom, navijači Liverpoola će novi dres moći kupiti u prodavnicama tek od 1. juna.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

ek76
Vrijeme je bilo da imaju ponovo jedan poznat brand... Nike je to lijepo uradio.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi