Promašaj sezone u Seriji A: Destru je i sa jednog metra predaleko
Foto: Screenshot

Nekadašnji napadač Rome se osramotio

Promašaj sezone u Seriji A: Destru je i sa jednog metra predaleko

Prvi susret subotnjeg programa 27. kola Serije A je donio duel SPAL-a i Bologne. Na kraju je uspješniji bio domaći SPAL i slavio sa minimalnih 1:0.

Ipak, susret je obilježio nevjerovatan promašaj Mattije Destra. On je imao fenomenalnu priliku da u posljednjim trenucima susreta donese poravnanje i jedan bod Bologni.

Igrala se četvrta minuta sudijske nadoknade vremena kada se Destro našao pred praznim golom SPAL-a, na udaljenosti od oko jednog metra od gol linije.

Iako su svi, pa i fudbaleri SPAL-a, već vidjeli loptu u mrežu, nekadašnji napadač Rome i Milana je uspio promašiti čitav gol, pa su domaći ipak upisali pobjedu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi