Promjena trenera godila bh. fudbaleru: Nermin Haskić donio Radničkom pobjedu

Dva gola Haskića

Promjena trenera godila bh. fudbaleru: Nermin Haskić donio Radničkom pobjedu

M. Šljivak

Nermin Haskić se vratio starim navikama - postizanju golova.

Bh. fudbaler je u 6. kolu srbijanskog prvenstva postigao dva gola u trijumfu Radničkog iz Niša protiv Spartaka iz Subotice rezultatom 2:1.

Očigledno je bh. fudbaleru godio odlazak Sime Krunića sa klupe i dolazak Milorada Kosanovića. Iskoristio je pruženu šansu i svom timu je donio tri boda.

Gosti iz Subotice su poveli u 50. minuti preko Denkovića, ali je zatim na scenu stupio Haskić i sa dva gola u 52. i 72. minuti donio je Radničkom pobjedu.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Radničkom je ovo četvrti trijumf u sezoni i trenutno su na trećem mjestu prvenstvene tabele.

Top Komentari

Mica
Datmu sans njemu ,kodri,vrancicu,demirovicu i naravno vratit Hajrovica.Napolje 3 golman,cimerot,sunjic,saric,loncar,zuka,bajic,civic,hadjic i ova 2 novih.Dostaje krojenja spiska menadjera i love i zarada naustrub repke odlazi Zuti vise.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi