Prosinečki nakon primljene petarde: "Igrali smo dobro do 35. minute, gledat ćete pravi Kayserispor"

Vjeruje da će dolaze bolji dani

Prosinečki nakon primljene petarde: "Igrali smo dobro do 35. minute, gledat ćete pravi Kayserispor"

E. Škorić

Bivši bh. selektor imao je katastrofalan debi na klupi turskog Kayserispora u domaćem prvenstvu.

Rober Prosinečki je vodio Kayserispor već u meču Kupa protiv Fenerbahčea i tada je njegov tim ostvario dobar rezultat (0:0), ali gostovanje u Alaniji je za zaborav.

Kayserispor je poražen s 5:1 uz isključenje Zorana Kvržića, a od novajlija je igrao i bivši igrač Dinama Mario Šitum. Kayseri tako ostaje na dnu ljestvice sa samo 10 bodova.

"Morali smo zabiti gol, a onda smo dobili crveni karton. Poklonili smo rivalu tri od tih pet golova. Radili smo neshvatljive i jednostavne greške. Igrali smo u nekim dijelovima meča bez imalo koncentracije. Igrali smo dobro do te 35. minute", rekao je Prosinečki.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Međutim, Prosinečki je napomenuo da se to u nogometu dešava i naglasio da će zajedničkim snagama nastaviti raditi na ostajanju u ligi.

"Pripremamo se sada za revanš s Fenerom, a onda igramo s Ankaragucuom. To će biti utakmica sudbine. Mislim da ćete tada gledati pravi Kayserispor", poručio je bivši bh. selektor.

Top Komentari

Rajvosa2019
Ovako je on i kao selektor repke prodavao muda pod bubrege- brzo ce oni njega procitati + skontace o kakvom kalibro trenera se tu radi // i onda mu slijedi noga u guzicu
8 2
pero98
Ajde ti meni pojasni kako ti Kvržić može dobiti crveni karton i to u debiju? I to još ti dobije direktan crveni karton.
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi