Još jedan 'domaći' igrač u Kayseriju: "Poziv Roberta Prosinečkog se ne odbija"

Šitum put Turske

Još jedan 'domaći' igrač u Kayseriju: "Poziv Roberta Prosinečkog se ne odbija"

E. Škorić

Hrvatski krilni nogometaš Mario Šitum karijeru nastavlja u Kayserisporu.

Šitum je na poziv bivšeg bh. selektora Roberta Prosinečkog otišao u Tursku, a njegov sada već bivši klub Dinamo nije mu stvarao probleme. Pustili su ga za simboličnu odštetu, ali dobit će 20 posto od idućeg transfera.

"Kao prvo zahvaljujem se Dinamu što su mi izašli u susret, pustili me u novu inozemnu avanturu. Bili su jako korektni prema meni, ja sam odlučio riskirati, a naravno da je i Robert Prosinečki imao veliku ulogu u mom dolasku, njego se poziv ne odbija. I iz neke ugodne situacije i borbe za trofeje krenuo u borbu za ostanak u ligi", rekao je Šitum za 24sata.hr.

Šitum je trebao već danas igrati protiv Fenerbahčea u Kupu, ali nije na vrijeme registrovan, pa će još malo pričekati na svoj debi u Turskoj.

Osim Šituma, u Kayserispor je stigao i bh. reprezentativac Zoran Kvržić, kao i bh. internacionalac Muris Mešanović.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Govorio je i kako Prosinečkog jako cijene u Kayseriju.

"Robert Prosinečki je ovdje ljubimac svih navijača, nevjerojatno je koliko ga cijene u Kayseriju. Mi smo proteklih dana bili na pripremama u Antalyji, a mogli ste vidjeti kakvu su mu bakljadu pripremili navijači po povratku u Kayseri. A što reći o njemu? Nekada je bio najbolji nogometaš svijeta, od njega baš svatko može naučiti", kazao je na kraju.

Top Komentari

pero98
Nije nista posebno. Ovo bi mu moglo pomoci da napravi transfer u neki jaci klub od Kayserispora.
1 2
Benjamingst
Robi zovi Sarica i Duljevica mozda dobije nesto od transfera?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi