Robert Prosinečki još uvijek bez pobjede na klupi Kayserispora

Ponovo ispustio prednost

Robert Prosinečki još uvijek bez pobjede na klupi Kayserispora

M. Šljivak

Robert Prosinečki još uvijek bez pobjede na klupi Kayserispora


Iako je nekadašnji selekor reprezentacije Bosne i Hercegovine doveden kako bi klub spasio ispadanja u niži rang, Prosinečkog jednostavno ne ide.

Kayserispor je danas dva puta vodio protiv Analyaspora, ali na kraju je meč 21. kola Super lige završen bez pobjednika (2:2).

Mensah je domaćim donio vodstvo u 41. minuti s penala, da bi nakon novog kaznenog udarca u nadoknadi meča gosti izjednačili preko Gumuša.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Samo što je počelo drugo poluvrijeme Kayserispor je poveo s 2:1 golom Pedra Henriquea, ali gosti u 83. minuti preko Fredyja dolaze do gola za 2:2 i jednog boda.

Prosinečki je u šest utakmica na klupi Kayserispora upisao tri neriješena meča i tri poraza, a njegov tim je zakovan za dno tabele i ima samo 12 bodova.

Top Komentari

Terminator
Zar još nisi krenuo kući.
4 0
I_st
Kao trener je stvarno loš
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi