Prosinečki: Ostajem do žrijeba u petak, tamo ćemo razgovarati

Selektor govorio o svojoj budućnosti na klupi BiH

Prosinečki: Ostajem do žrijeba u petak, tamo ćemo razgovarati

E. Škorić

BiH je večeras u Vaduzu okončala kvalifikacije pobijedivši Lihtenštajn s 3:0.

Zmajevi nisu uspjeli kroz kvalifikacije otići na Evropsko prvenstvo, ali imat će priliku to učiniti kroz baraž koji se igra u martu naredne godine, a u petak ćemo saznati i rivala u polufinalu koje igramo na Bilinom polju.

"Trebamo biti zadovoljni s ovim večeras u Vaduzu", kratko je rekao Prosinečki, osvrnuvši se onda na baraž:

"U petak će se više znati o tome s kim ćemo igrati u martu. Sve su neke špekulacije, ali kada se dođe na žrijeb bit će poznato s kim će BiH igrati u polufinalu u martu".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Vaš plan?

"Ostajem ova tri dana do žrijeba, pa ćemo onda razgovarati. U Nyonu će biti predsjednik Saveza, generalni, tako da ćemo razgovarati i vidjeti na kraju sve", dodao je Robi.

Top Komentari

pitar1946
Jadan ti a i mi s tobom, a blago potencijalnim protivnicima s nama
26 2
Rajvosa2019
Jarane prvo si se sa nama zayebavao - pa si se poceo sprdat- dosli smo do faze izivljavanja / pokupis kofere i shetnja / kvalifikacije gore nisu mogle ispasti - neznam o cemu bi ti - vi sad tu razgovarali / o talu ili ?
16 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi