Selektor govorio o svojoj budućnosti na klupi BiH

Prosinečki: Ostajem do žrijeba u petak, tamo ćemo razgovarati

35

Komentari (35)

Mungos
Platu ne smije doc u pitanje.
Mostar
Da sì imalo objektivan, Sam bi dao dosta vise pobjedis ove jadnik, Italia daje 9 kom Armeniji, a ti pogresno sastavljas Tim, a gubis od konkurentna za ispadanje zabija ti 4 kom. Takodze i Finci, a I Grci da sì dobio Armeniju u gostima, Finsku i Grke I da sì obadvije zijanio od Italiana bio bi drugi. Idi sa Begicem napolje savez netrebas cekat petak vidis kroz komentare da te raje nemogu. Uz dusno postovanje tvog bivseg tslenta. Tu stojim, ali dosta vise. Novi trener savez napolje
saju701
Ja mislim da cemo se plasirati na euro ukoliko dodje novi selektor za baraz,ovaj nit ima karisme nit ima m... a ponajmanje viziju kako promijeniti negativni skor.Jedino sto je imao srece u Ligi nacija pa smo u nekim utakmicama pronosani od samih vila nebeskih.
Adnanos
Prvo eto hajde prodjemo Sj. Irsku i onda zrijeb odredi da u drugom kolu igramo protiv Slovacke ili Irske u gostima naravno. E onda pocinje ona pjesma eto sad si gotov trcim k'o da u guzici imam motor Od silnog straha poce cemo moliti Alaha, Isusa i Krisnu od silnog straha u gace ja pisnu.
Adnanos
Mada mi ni kod kuce nebi nimalo lako sa tim timovima mogli izaci na kraj ali eto hajde
Manijak87
Najgori selektor IKAD.
87618
Pa sta vi hocete , jel TRENER kriv za slabe igre u kvalifikacijama ; JEST , e a idemo u baraz , aha, a ko je zasluzan za to ; TRENER , znaci 1:1, ako se plasiramo na Euro 2020 , a plasirat cemo se 100% ,i to po prvi puta i historiji ili ti povijesti , ko ce za to biti zasluzan ; TRENER Robert Prosinecki , to ce znaciti da ce on nuz Susica biti najuspijesniji TRENER u historiji ili ti povijesto BH nogometa ili ti fudbala , a vi pricajte i dalje i priljevajte iz praznog u suplje ili kako se vec kaze .
United_HZ
Sušić će i dalje biti bolji od njega jer nas je on odveo na svjetsko
Mostar
Koliko Vidim Prosinecki dobar bola nikad losiji nismo Bili niti ima karizmu niti muda. Po meni netreba Susic ima ovaj Barbarez, ili Baka ili eventualno Amar Osim zasto ne?
Bubbachuck
Jbg te ga ljudi... uvjek svi na trenera... covjek je sve dao od sebe... forimorao novu ekipu... nismo mi neka njemacka ili soanija... ocigledno nisu igraci na nivou... lako je pokazivat prstom i pljuvat po zutim... covjek je pokusao sve... pozvao nove igrace, igrali su neke tekme dobro... al ja se pitam, kako oni iz liga petice koju imaju ne bas malu platu prave takve greske??? Vama niko kao trener nece biti zadovoljan... mi smo prosjecna ekipa. A to spada sce na basu drzavu i politiku... da bih bili svi bosanaci i hercegovci bili bih naj jaci.. al ****ga nacionalizam... vjerske suplje price. Zivimo u 21 vjeku..... dal bosnjak, hrvat, srbin... ****m vam svima mater... i to je to sto citavu drzavu i reprezentaciju kvari... ciro legendo vrati se kao zmaj od bosne... **** svima mater... husein kapetan borio se protiv tirake, **** njima mater, a meni zalosno vidjet kako moze neko te ljude obozavar... pogotovo sada kad su siriju na pali i hoce veliku tursku... kao cetnici bosnu... terroristi kurdi, teroristi bosanci
Malilav22
Nije ni Svajcarska Spanija ili Nijemacka ali godinama se uvjek kvalifikuju za svijetsko takmicenje a repka im nista nije kvalitetnija od naše ali Petkovic za Prosineckija je genijalac i zna kako postavit i motivisat igrace
Panjevi7
Neotesana sirovino jesil ti svjestan šta pišeš!
Manijak87
@Bubbachuck Cvrcni još koju. ****š gramatiku.
Mostar
malcolmX
za tebe je Pape ,Sušić
Plavi orkestar
A cemu se nadati od ovih iz saveza,koga oni mogu kvalitetnog dovesti da zamjeni Prosineckog.Fudbalski anonimusi i fudbalske neznalice sa sumnjivom prošlošcu ne mogu nikoga ozbiljnog naci da se prihvati posla u reprezentaciji.Mogu jedino Salema Prolica angazovati,niko drugi nece.
United_HZ
Ovog čovjeka ni motkom ne mogu otjerati, odlazi čovječe ni stida ni sramote
andi
**** te država,pa onu Latviju bi Bracina Vrbanjuša pibjedila,smješno majke mi.bruka.IDI VIŠE ROBI U P.M...U,,PA OVO SU NOĆAS SVE.MENAĐERI OGRALI,,PLATILI I NOĆAS SE.KLATILI..ODLAZI U MIRU ĆOVJEĆE NISI TI ZA OVAJ POSAO..
Manijak87
Postoji još i Č, pa upotri**** ponekad.
teddy sheringham
Goreg od tebe ne možemo naći...
Strucnjak12345
Ostani Roberte, hebi nam mater
Hix
Ispari roberte ovce na njivi ne bi znao poslozit...
Rajvosa2019
Jarane prvo si se sa nama zayebavao - pa si se poceo sprdat- dosli smo do faze izivljavanja / pokupis kofere i shetnja / kvalifikacije gore nisu mogle ispasti - neznam o cemu bi ti - vi sad tu razgovarali / o talu ili ?
pitar1946
Jadan ti a i mi s tobom, a blago potencijalnim protivnicima s nama
Ibro
Sta se ima jos razgovarati? Cuj zadovaljan vecerasnjom igro.?
mer12
meni je samo drago sto Zaniolo nije igrao protiv nas, dozivljeli bi sramotu
ArminD
Nije sve ni do njeg imamo mi sarlatana pjanica koji glumi povredu da ne ide u Lihtenštajn jer zna da ne bi igrao a dzeko kapetan jedan jedini mogao je glumitvda i njega nesto boli ali ne podrzao je momke sa klupe i usao na kraju malo treba pjanketa malo spustiti na zemlju vrijeme je...
SeoRusilac
Lupas gluposti
andi
ne lupa,**** vas Pjanić,*****a ,ne trći,glumata,u Juvetu dere dupe da bi opstao,evo za pola godine ga neće biti ni na.mapi ni u Juveu
andi
ti lupaš,nemaš blage.****te Pjanić
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti