Prosinečki prvog treninga u Grčkoj poštedio trojicu prvotimaca

Zmajevi odradili trening

Prosinečki prvog treninga u Grčkoj poštedio trojicu prvotimaca

Bh. nacionalni tim jutros je doputovao u Grčku gdje nas za tri dana očekuje vrlo bitna utakmica kvalifikacija za EP protiv domaće selekcije. 

Izabranici Roberta Prosinečkog u ovim trenucima završili su prvi trening u predgrađu grčke prijestolnice, a selektor je poštedio trojicu igrača.

Radi se o Edinu Višći, koji je sinoćnji susret protiv Finske napustio u prvom poluvremenu zbog povrede, Seadu Kolašincu i Zoranu Kvržiću.

Oni su pošteđeni napora na današnjem treningu, a kako sada stvari stoje samo je Višća upitan za meč. Podsjetimo, igrač Basaksehira je povrijedio kuk, a umjesto njega u igru je ušao Izet Hajrović koji je samo nekoliko minuta kasnije postigao gol.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Meč između Grčke i BiH igra se u utorak od 20.45 sati, a našem timu odgovara samo pobjeda.

Top Komentari

Rajvosa2019
Legendo jel treniro gospodin gilli ? Treba nam plan B sa grcima , ako prigusti - gilli ce nam braniti cast / on zna kako se barata sa grckim ciganima
19 0
Chupy
Mislim da nam je kasno doslo iz guzice u glavu. Najveci problem je kod nas sto mi unaprijed upisujemo bodove, i onda popusiona, nazalost. Nemamo mentalitet za velike stvari. Vodimo 2:0 i mislimo kraj utakmice. Igramo protiv malih i unaprijed upisemo bodove i naravno, razočaranje. Ebga
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi