Prosinečki i dalje bez pobjede: Kayserispor ispao iz Kupa

Fener uspješniji nakon dva meča

Prosinečki i dalje bez pobjede: Kayserispor ispao iz Kupa

E. Škorić

Robert Prosinečki ni u trećoj utakmici na klupi Kayserispora nije slavio.

No, ovo je dosad bio i najteži Robijev izazov u Turskoj, budući da je njegov tim gostovao kod Fenerbahčea u revanšu osmine finala Kupa.

Fener je u izmijenjenom sastavu igrao prvi meč u Kayseriju i tada nije bilo pobjednika, no večeras je Fener rutinski slavio s 2:0 i prošao dalje.

Strijelci za domaće bili su Kadioglu, koji je iskoristio jednu lošu intervenciju gostujućeg golmana, te Erdinc. Oba gola pala su u prvom dijelu.

Zbog suspenzije kod Kayserispora nije bilo bh. reprezentativca Zorana Kvržića, dok je Muris Mešanović igrao od 76. minute. Mario Šitum, kojeg je Prosinečki doveo iz Dinama, igrao je svih 90 minuta.

Promo

Top Komentari

Terminator
Pakuj stvari a da zaboravio sam nisi se ni raspakovao a sprema se otkaz.Šteta.Uzmi makar koji dinar od transfera igrača.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi