"Proveo sam mjesece u bolničkoj sobi, nisam ni prozor mogao otvoriti i sada da mi bude teško?"

Privilegija što je kući s porodicom

"Proveo sam mjesece u bolničkoj sobi, nisam ni prozor mogao otvoriti i sada da mi bude teško?"

E. Čaušević

Za Sinišu Mihajlovića ovo je sigurno najteža sezona u njegovoj karijeri.

Mihajloviću je prošle godine dijagnostiricara leukemija zbog čega je nekoliko mjeseci proveo u bolnici na hemoterapijama. Srbijanski stručnjak je prije nekoliko sedmica pušten kući, ali se onda pojavila pandemija koronavirusa koja je sve promijenila.

Čelnici Bologne su svjesni da je Mihajlović u veoma rizičnoj grupi, te da bi bilo vjerovatno pogubno za njega da se zarazi koronavirusom. Na nagovor ljekara on je otišao u Rim kako bi s porodicom bio u kućnoj izolaciji.

Mnogi su vjerovali da će to teško pasti srbijanskom stručnjaku što neće biti uz svoje igrače, ali za njega to i nije bilo baš tako. On je poručio da mu je privilegija što može biti sa svojom porodicom nakon svega.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Proveo sam mjesece u bolničkoj sobi, nisam mogao ni prozor otvoriti. Da li je nekome zaista problem ostati kući s porodicom u ovom trenutku? Za mene je to privilegija nakon svega što sam prošao i cijenim svaki trenutak u društvu porodice", rekao je Mihajlović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi