Prva fotografija Siniše Mihajlovića bez kape na glavi

Otkad se počeo boriti s leukemijom

Prva fotografija Siniše Mihajlovića bez kape na glavi

Srbijanski trener Siniša Mihajlović još uvijek vodi bitku s leukemijom. 

Treneru Bologne je prošlog ljeta dijagnosticirana ova teška bolest pa je odmah počeo sa hemoterapijama. Nekoliko sedmica nakon toga pojavio se po prvi put u javnosti i to na utakmici svoje Bologne gdje je bio neprepoznatljiv.

Primjetno je bilo da je izgubio mnogo kilograma, a terapije su učinile svoje i kada je u pitanju kosa, pa je Mihajlović od tada na glavi uvijek imao kačket ili kapu.

Nakon što je prije nekoliko sedmica završio još jedan proces terapija i boravak u bolnici, Mihajlović je odlučio uživati s porodicom pa je tako nastala i jedna prilično opuštena fotografija na kojoj Mihajlović nema ništa na glavi.

Fotografiju je objavila njegova supruga a na istoj se vidi kako legendarni srbijanski fudbaler uživa u opuštenom ambijentu uz porodicu.

Inače, nakon što je posljednji put napustio Sant'Orsola bolnicu iz te ustanove su poručili kako se on nalazi u dobrom stanju.

"G. Mihajlović je jutros otpušten sa hematološkog instituta Seragnoli nakon što su rezultati poslije obavljene antivirusne terapije bili pozitivni. Prema mišljenju osoblja koje provodi liječenje, stanje pacijenta je jako dobro", navodi se u saopštenju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Siniši i njegovom organizmu sada ostaje samo da se bori kao što je uvijek radio i na terenu. Nadamo se da će ova borba, kao i gotovo sve u njegovoj karijeri, također završiti pozitivno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi