Prva meč lopta Reala
Foto - EPA

Protiv Villarreala za titulu

Prva meč lopta Reala

M. Šljivak

Real Madrid imat će večeras priliku da osvoji titulu prvaka Španije.

Sjajnom igrom u nastavku sezone tim Zinedinea Zidanea je preskočio najvećeg rivala Barcelonu i sada u posljednje dvije utakmice sezone imaju apsolutno sve u svojim rukama.

Prva meč lopta Kraljevima je Villarreall. Neće to biti nimalo lagan zalogaj za Real, jer je Žuta podmornica također odlična u drugom dijelu sezone.

Realu je za titulu prvaka potrebna pobjeda nad Villarrealom ili kiks Barcelone u duelu protiv Osasune. Teško je vjerovati da će tim iz Madrida propustiti ovu veliku prednost, no treba očekivati uzbudljiv dan u La Ligi

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ako je suditi prema kvotama, Real je apsolutni favorit. U kladionici Mozzart kvota na pobjedu domaćeg tima je 1.40, a ako vjerujete da će se desiti čudo, onda to možete itekako dobro naplatiti.

Mozzart vam nudi brojne mogućnosti klađenja na ovaj meč, a svoju opkladu možete ostaviti OVDJE.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.