Prva želja novoosnovanog kluba: Da li je ovo realna opcija za Luku Modrića?

Beckham želi veznjaka Reala

Prva želja novoosnovanog kluba: Da li je ovo realna opcija za Luku Modrića?

O odlasku Luke Modrića iz Real Madrida se već odavno špekuliše. Za sada se najčešće čuju imena italijanskih velikana, Intera i Milana.

Međutim, posljednje špekulacije iz Španije govore da bi Luka Modrić možda mogao i put SAD-a i tamošnjeg MLS-a.

Diario AS sada tvrdi da je veznjak Real Madrida prva želja i meta Inter Miamija, novoosnovanog kluba na čijem čelu je David Beckham. Inače, sa Inter Miamijem se već povezuje i Barcelonin Luis Suarez.

Ipak, navodno Luka Modrić još ne želi napuštati Real, te bi volio odraditi svoj ugovor do kraja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Marca je ljetos pisala i da je Modrić spreman potpisati novi ugovor sa Realom i tako staviti tačku na špekulacije o odlasku sa Bernabeua. Međutim, zvanične potvrde da se to desilo još nije bio.

Diario AS dalje piše da bi se Modrić mogao priključiti Inter Miamiju i biti "igrač franšize" za sezonu 2020, ali je pitanje da li bi Real dozvolio njegov odlazak prije kraja sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi